Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bunkeflo FF gul
vs
GIF Nike röd
Bunkeflo FF gulvsGIF Nike röd

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 maj, 13:00
Plats:Brovallen, Konstgräs 7-manna 3
Tävling:
Matchnummer: 131511024
Samling:12:15, Brovallen, Konstgräs 7-manna 3
Aktivitetsinfo: Målvakt: Gustav N

Ledare: Peter och Otto
Söndagsmatchen mot GIF Nike
2018-05-07 20:42
Laguppställning på Brovallen
I närmast sommarvärme tog vi under söndagen emot GIF Nike från Lomma hemma på Brovallen. GIF Nike har vi mött flera gånger och det brukar vara hyfsat jämna kamper, så också denna gång.
Efter att domare Jacob Martinsson blåst igång matchen och en pigg start kom ledningsmålet relativt tidigt men därefter drog vi oss tillbaka och blev lite allmänt sega, ni vet så där man kan bli en varm söndag. Resultatet blev att vi hamnade under press och mer än en gång hade vi väldigt svårt att få bort bollen från eget straffområde. Killarna kämpar dock på bra och hjälper varandra väl så oftast lyckas vi reda ut situationen, om än ibland med lite tur. Viktor i mål gör för övrigt återigen en stabil insats. Efter lite peppande i paus och uppmaningen att sätta press på motståndaren ser vi piggare ut och det resulterar i ett ganska stort antal målchanser, några som dessutom slutar med mål. Därefter böljar spelet fram och tillbaka med många chanser på båda hållen och det blir som flera gånger tidigare en spännande och ganska jämn match.

Vi lyckas få med oss segern med 5-4 och ännu en gång är det bra spridning på målskyttarna, trevligt! Killarna visar under hela matchen en härlig inställning och jobbar på bra hela vägen till slutsignalen.

Nu är det lite uppehåll i seriespelet men redan på torsdag 10 maj är det matcher igen då vi ställer upp med två lag i BIF-Cupen i Bjärred/Borgeby, kom gärna och heja fram våra lag då!

//Ledarna

GLÄDJE, GEMENSKAP OCH ROLIG FOTBOLL

<< Tillbaka