Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Häljarps IF
vs
Bunkeflo FF gul
Häljarps IFvsBunkeflo FF gul

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 april, 10:00
Plats:Häljarps IP B-plan 7-manna
Tävling:
Matchnummer: 131511013
Samling:09:15, Sandvägen 15, Häljarp
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Seriematch borta mot Häljarps IF.

Målvakt: Gustav N

Ledare: Håkan och Christian
Trupp:Eray Ölcer
Gustav Ewertz
Gustav Nottehed
Ludvig Lejongren
Rafael Chinchilla Ekberg
Viktor Hultberg
William Ahren Olson
William Gustlin
Wilmer Freij
Helgens andra vinst
2018-04-29 18:07
Lagen hälsar på domaren i Häljarp
Tidig söndag morgon gästade vi för första gången Häljarps IF för ännu en seriematch. Lagom till matchstart bröt solen genom morgondiset och det hela utvecklades till en mycket trevlig tillställning på naturgräset i Häljarp.
Två sena återbud gjorde att vi kom till spel med endast en avbytare, något som kan vara nog så tufft när vi numera spelar 60 minuter effektiv speltid. Extra spännande när vi noterade att hemmalaget var på plats med totalt 12 spelare.

Nåväl, en frisk satsning framåt redan från start gör att vi radar upp målchans efter målchans men trots det vill bollen inte riktigt in och strax efter tar hemmalaget ledningen med 1-0 efter en hörna rakt in i mål, snopet! Killarna jobbar dock på bra, spelar som ett lag och hjälper varandra på ett föredömligt sätt vilket till slut gör att målen börjar trilla in. I mitten på andra perioden har vi så ett överläge med fyra mål och hemmalaget plockar in spelare nr åtta. Efter en lättare svacka i mitten på matchen biter vi återigen ihop och avslutar på bästa sätt.

Matchen slutar med seger 7-2 till Bunkeflo FF, och extra trevligt att de sju målen gjordes av fem olika spelare, fantastiskt!!

//Ledarna 

BFF - GLÄDJE, GEMENSKAP och ROLIG FOTBOLL

<< Tillbaka