Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hyllie IK svart
vs
Bunkeflo FF svart
Hyllie IK svartvsBunkeflo FF svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 maj, 12:30
Plats:Hyllie IP konstgräs 7-manna 1
Tävling:
Matchnummer: 131513021
Samling:11:45
Aktivitetsinfo: Målvakt: Viktor

Ledare: Johan, Håkan och Peter
Ännu ett nyttigt lärtillfälle för P06/07 mot bra motstånd
2018-05-06 11:08
Fotograf: Christian Ewertz
Matchen borta mot grannarna Hyllie IK spelades i sommarvärme och på en konstgräsplan 7-manna fullmått. Ännu ett nyttigt lärtillfällle för hela laget inklusive tränarstaben. 
Matcherna spelas som bekant 3 x 20 minuter och vi startade väldigt bra. Vi har tränat på försvarsspel med press i veckan och det gav utdelning. Vi tog ledningen välförtjänt och hade bud på flera mål. Faktum är att domaren blåste av vårt första friläge i matchen för offside. När domaren insåg sitt misstag dvs. att offside inte tillämpas i 7-manna var det redan försent. Inte lätt för domarna att hålla reda på alla spelformer...

Att vi spelade på en 7-manna med fullmått är vad vi förstår inte riktigt tanken med de nya spelformerna. Hur som helst tog vi oss an utmaningen och ställde upp med ett nykompenerat lag för dagen. Vi tränare är väldigt nöjda med vårt sätt att spela fotboll i första och sista perioden. Andra perioden kroknar vi och får dessutom några skador. Starkt av laget att hålla ihop och prestera så pass bra i tredje perioden! Med lite kyla hade våra anfallsförsök resulterat i ytterligare några mål. Viktor gör en mycket fin insats i mål. 

Vi ser fram mot nästa match trots förlusten idag. Härligt att se så många avslut på mål från vår sida! Nästa match gå de i mål. 

//Ledarna

GLÄDJE, GEMENSKAP OCH ROLIG FOTBOLL

<< Tillbaka