BFF #BestFriendsForever!
Bunkeflo FF bildades 1999 och fungerade fram till 2008 som en farmarklubb till Bunkeflo IF. Sedan dess står verksamheten på egna ben och den växer för varje år.

Att få tillhöra ett lag i BFF ska vara en positiv upplevelse för varje medlem. Föreningen är öppen för alla! Du kan räkna med att få ny kunskap inte minst om FAIR-PLAY men också om dig själv. BFF erbjuder dig möjligheten att träffa människor från hela världen. Detta är vi särskilt stolta över!

Att föreningens inriktning är att erbjuda breddverksamhet och inte elit vet de flesta som kontaktar oss. Föreningen vill bidra till att fler barn och ungdomar stannar kvar inom fotbollen/idrotten. Det kan vara som spelare, tränare, domare etc.

Vill du bli medlem i Bunkeflo FF?
Klicka då här!
Barn och ungdomar
2018-05-27 14:24, Ungdom
Statistiken visar att barn och yngre tonåringar idrottar mest. 157 000 barn idrottar i en förening varje dag om man slår ut träningstillfällena på veckans alla dagar år 2016.
Referat: Bunkeflo FF gul - Dösjöbro IF vit
Stark laginsats mot Dösjöbro IF
2018-05-26 13:45, PF06/07
Ett mönsteranfall som resulterar i mål för BFF P12. (Fotograf: Sören Printz Christensen)
Dagens P12-match mot Dösjöbro spelades i sommarvärme som övergick till kvalmig åskvärme. Matchen spelades på konstgräset och laget gjorde en stark insats tillsammans. För dagen hade vi ny målvakt i Zack Hallberg som skötte det alldeles utmärkt!
Referat: IK Wormo - Bunkeflo FF gul
Tufft motstånd i sommarvärmen
2018-05-20 15:17, PF06/07
Bilden är ifrån Bulltofta 2013 och symboliserar det viktigaste; GLÄDJE, GEMENSKAP och ROLIG FOTBOLL.
IK Wormo ställde upp med välväxta spelare i dagens match på Excercisfältet, Landskrona. Det blev en tuff uppgift för våra pojkar men vi kämpade hela vägen in i det berömda kaklet.
PF06/07
Referat: BIF Cupen - BFF Svart (Grupp 6)
Referat från BIF cupen 2018 - BFF svart
2018-05-11 10:39, PF06/07
BFF svart på BIF cupen 2018
Idrottsplatsen i Borgeby mötte oss med en fin anläggning och underbart väder. Även för BFF svart väntade årets upplaga av BIF cupen där P06/07 deltog för första gången.
PF06/07
Referat: BIF Cupen - BFF Gul (Grupp 1)
Referat från BIF cupen 2018 - BFF gul
2018-05-10 18:06, PF06/07
Till vänster; Pokal trots två förluster . Th; BFF gul chillar mellan matcherna
Det var extra tidig samling (07.20) på Borgeby IP för BFF P06/07 idag. Tre plus två matcher mot föreningar runt om i Skåne stod på schemat. Efter en trevande inledning vaknade BFF gul och visade prov på många fina insatser.
Referat: Hyllie IK svart - Bunkeflo FF svart
Ännu ett nyttigt lärtillfälle för P06/07 mot bra motstånd
2018-05-06 11:08, PF06/07
Fotograf: Christian Ewertz
Matchen borta mot grannarna Hyllie IK spelades i sommarvärme och på en konstgräsplan 7-manna fullmått. Ännu ett nyttigt lärtillfällle för hela laget inklusive tränarstaben.
Domare
Bunkeflo FFs ungdomsdomare 2018
2018-04-29 12:26, Domare
Fr v; Gustav Eriksson, Victor, Jacob Martinsson och Gustav Andersson.
I veckan genomgick Gustav Eriksson, Victor, Jacob Martinsson och Gustav Andersson ungdomsdomarutbildningen i Skånes FFs regi. Det betyder att de nu får döma spelformerna upp till 7 mot 7. Victor dömer även 9 mot 9.

Bujar Fetuij, domarinstruktör Skånes FF, utbildade i veckan ett 30-tal ungdomsdomare från Malmö med omnejd. På plats var fyra BFF:are (se bild) plus undertecknad. 2018 införs nya spelformer som bekant och detta diskuterades ingående under utbildningen.
BFF web shop @Intersport
2018-04-15 22:33

Hi BFF vänner / friends ,

Vi är glada att informera att ni nu kan använda vår nya web shop för beställningar av träningskläder.

Finally we have been provided with the opportunity to offer you all to buy our training collection from our new web shop.

För närvarande kan du endast välja att hämta ut beställning via Mobilia men så småningom kommer även St. Bernstorp vara ett valbart alternativ.

At the moment you will be restricted to collect your purchase from Mobilia but St. Bernstorp will also be added as an alternative shop later on.

//Calle

Domare
Nya spelformer och regler i ungdomsfotboll 2018
2018-04-14 08:30, Domare
Under 2018 införs nya spelformer i Skåne och 2019 gäller dessa för samtliga distrikt i landet.

Match och spelform är viktiga delar av spelarutbildningen i barn- och ungdomsfotboll. I arbetet med nya spelformer har den övergripande tanken varit att bland annat tydliggöra matchens betydelse, planens yta i kombination med antalet spelare. Om barnen får möjlighet att röra bollen ofta och ta många beslut har det en positiv påverkan på deras utveckling av fotbollens färdigheter och deras spelförståelse. Den kombinationen skapar bästa möjliga förutsättningar för passion för fotboll och ett livslångt intresse.