BFF #BestFriendsForever!
Bunkeflo FF bildades 1999 och fungerade fram till 2008 som en farmarklubb till Bunkeflo IF. Sedan dess står verksamheten på egna ben och den växer för varje år.

Att få tillhöra ett lag i BFF ska vara en positiv upplevelse för varje medlem. Föreningen är öppen för alla! Du kan räkna med att få ny kunskap inte minst om FAIR-PLAY men också om dig själv. BFF erbjuder dig möjligheten att träffa människor från hela världen. Detta är vi särskilt stolta över!

Att föreningens inriktning är att erbjuda breddverksamhet och inte elit vet de flesta som kontaktar oss. Föreningen vill bidra till att fler barn och ungdomar stannar kvar inom fotbollen/idrotten. Det kan vara som spelare, tränare, domare etc.

Vill du bli medlem i Bunkeflo FF?
Klicka då här!
Välkommen till Bunkeflo FFs årsmöte 6/2 19.00
2018-01-13 12:55
Hej & god fortsättning BFFare!

Bunkeflo FF bjuder in till årsmöte den 6/2 19.00 i klubblokalen.

Eventuella motioner skickas till styrelsen (alt. calle.wadenhammar@gmail.com) senast 10 dagar innan årsmötet.

Vänligen kontakta valberedningen, Johan Månsson cja.mansson@gmail.com, för anmäla intresse av att deltaga i föreningens styrelse / kommitéarbete.

Välkomna
//Calle
Information till utsatta ungdomar
2017-11-28 22:55
Bunkeflo FF har blivit kontaktat av ATIM Kvinno- och ungdomsjour som erbjuder stöd till utsatta ungdomar och vill därför dela information om deras verksamhet!

ATIM Kvinno- och ungdomsjour:

"Känner du dig ensam? Har du blivit utsatt för våld? Är du orolig över din kropp? Får du inte ha en partner för din familj?  Har du en hemlighet du inte vågar berätta för någon? Till ATIM ungdomsjour kan du som ung vända dig med alla dina tankar, frågor och funderingar, vi vänder oss till alla ungdomar, oavsett kön.

Du kan chatta med oss, ringa till oss eller maila oss. Vår chatt och stödtelefon är öppen onsdagar 18.00 – 20.30. Då finns våra volontärer där för att lyssna på dig och stötta dig, inget problem är för stort eller för litet för oss.

Vi som jobbar på ungdomsjouren har tystnadsplikt och du kan alltid vara anonym när du kontaktar oss. Därför kan du vara säker på att det du berättar stannar hos oss.”

Vår chatt hittar du på http://www.atim.se

Mail: ungdomsjour@atim.se

Samarbete BFF & Landgren!
2016-11-17 19:57

Bunkeflo FF har tillsammans med Landgrens mäklarfirma kommit överens om att samarbeta 2017. Samarbetet kommer initialt fokusera på en insats för seriespelande ungdomslag. I överenskommelsen finns även initiativet ”Förmedlingsaktivitet” vilket innebär att medlemmar i Bunkeflo FF som avser att sälja sin fastighet ges 15% på mäklararvodet genom försäljning via Landgrens mäklarfirma*. För Bunkeflo FF innebär detta en ”kick-back” för varje genomförd affär!

Vi kommer löpande att informera via vår hemsida www.bunkefloff.se eller vår facebookgrupp, ”Bunkeflo FF”, om ytterligare aktiviteter som gynnar er medlemmar och vår förening!

*Information om och begränsningar av förmedlingsaktivitet informeras till säljande part i samband med initial kontakt mellan säljande part & Landgren. Erbjudandet gäller nya försäljningar och säljande part skall senast i samband med överenskommelse om fastighetsförsäljning via Landgren informera om att man är medlem i & anslutning till detta kunna visa upp medlemskap i Bunkeflo FF.

BFF domarutbildning 2016
2016-03-08 21:13
Bunkeflo FFs ungdomsdomare 2016
Tio ungdomsdomare är nu redo inför säsongen tack vare kvällens utbildning. Utbildare var Vedat Ömer, Skånes FF, som guidade oss genom regelverket för ungdomsfotboll. Tack, Vedat!

Plats för utbildningen var Klagshamns Folkets hus eftersom klubblokalen är under renovering. Nästa vecka går det att vara i klubblokalen igen.

BFF ungdomsdomare 2016:

• Jens Lindberg
  • Jacob Martinsson
  • Alexander Näslund
  • Kristina Gustlin
  • Calle Wadenhammar
  • Christian Ewertz
  • Andreas Eriksson
  • Peter Martinsson
  • Håkan Hultberg
  • Johan Lindahl
  • Otto Arnrup

//Peter M

Bunkeflo FF PF07 i LB07 Futsal Cup
2016-03-05 21:20
PF07 laget i LB07 Futsal Cup
Till årets upplaga av LB07 Futsal Cup valde Bunkeflo FF PF06/07 att ställa upp med spelarna födda 2007, dvs med ett renodlat P9 lag. Under sena eftermiddagen idag mötte så sju taggade spelare upp för att ta sig an LB07 Limhamn, Oxie SK och Hyllie IK i nämnd ordning.

Och vilka härliga matcher det blev, tre raka vinster med en sammanlagd målskillnad på 21-2 (5-0, 6-2, 10-0), fantastiskt! Mycket bra insatser från samtliga inblandade och ett gäng som verkligen spelade som ett lag och med grym intensitet! Mycket bra jobbat!

/Christian, Jens & Otto
PF06/07
Skånecupen 2015/16
2016-01-03 17:47, PF06/07
Bunkeflo FF säsong 2016 började med Skånecupen...
Från småklubbsfotboll till de internationella arenorna
2015-07-11 12:29
Robin Olsen - idol för många av BFF-ungdomarna. Lycka till Robin! Foto: Peter Martinsson
Bunkeflo FF är väldigt stolta och glada över att Robin Olsen nu tar nästa steg i sin karriär som fotbollsspelare! Supportrarna i PAOK kommer att få en ny favorit och de har säkert koll på Robins fantastiska räddningar under CL-äventyret med Malmö FF.

Robins resa höll på att sluta innan den börjat eftersom han tröttnat på fotboll. Flera eldsjälar inom Bunkeflo FF såg potentialen i Robin och hjälpte honom att få glädjen tillbaka igen. När Robin och Bunkeflo FF vann serien samma år fick klubbarna i Malmö upp ögonen på allvar. IFK Klagshamn blev nästa hållplats och därefter Malmö FF...

Bunkeflo FF är stolta över att svensk fotboll nu har en talangfull målvakt i Robin Olsen och vi hoppas att alla BFF:are inspireras av Robins resa. Det går att bli en elitspelare i fotboll genom att tillhöra vår förening som har breddidrott som utgångspunkt.  I föreningens värdegrund finns orden GLÄDJE och GEMENSKAP vilket återspeglas i Robins story.

Lycka till Robin Olsen!! Det är många BFF-ungdomar som har dig som idol och vi förstår varför.

//Styrelsen Bunkeflo FF
PF0809, 03/08 12:50