BFF #BestFriendsForever!
Bunkeflo FF bildades 1999 och fungerade fram till 2008 som en farmarklubb till Bunkeflo IF. Sedan dess står verksamheten på egna ben och den växer för varje år.

Att få tillhöra ett lag i BFF ska vara en positiv upplevelse för varje medlem. Föreningen är öppen för alla! Du kan räkna med att få ny kunskap inte minst om FAIR-PLAY men också om dig själv. BFF erbjuder dig möjligheten att träffa människor från hela världen. Detta är vi särskilt stolta över!

Att föreningens inriktning är att erbjuda breddverksamhet och inte elit vet de flesta som kontaktar oss. Föreningen vill bidra till att fler barn och ungdomar stannar kvar inom fotbollen/idrotten. Det kan vara som spelare, tränare, domare etc.

Vill du bli medlem i Bunkeflo FF?
Klicka då här!
Referat: Åkarps IF 1 - Bunkeflo FF gul
Bästa tänkbara avslutning i kvällens match mot Åkarp!
2018-06-19 22:22, PF06/07
BFF P12 som ikväll spelade borta mot Åkarps IF. (1-8) Fotograf: Jacob Martinsson
Sista seriematchen före sommarlovet slutade på bästa sätt. Vi åkte hem med en övertygande vinst efter gedigen laginsats. Matchen spelades på fullstor 7-manna-plan vilket inte var till hemmalagets fördel.
Referat: Bunkeflo FF svart - Skanör Falsterbo IF röd
Rapport från matchen mot Skanör Falsterbo
2018-06-17 14:15, PF06/07
Fotograf; Otto Arnrup
Första perioden av dagens seriematch mot Skanör Falsterbo var en av de bästa vi presterat under våren. Skanör ställde upp med ett fysiskt spelande lag vilket gav oss nya lärdomar. Trevligt att se så många föräldrar/supportrar på plats när pojkarna visade upp ett härligt lagspel.
PF06/07
En hälsning från Madrid - Best Friends Forever!
2018-06-16 12:15, PF06/07
Fr v; Nacho (i rött) och Jaime (pappa Ignacio de Madariaga står bakom målet och njuter av Jaime´s räddningar).
BFF 06/07 har fått en hälsning ifrån Ignacio de Madariaga som var lagledare 2012-2013 i vårt lag. Pojkarna Nacho och Jaime började i BFF som sex-och sjuåringar. Nu representerar de en av många akademier i Madrid och det verkar gå väldigt bra för våra vänner.

Ignacio; Nacho and Jaime are playing in a regional tournament, qualified for semifinal which take place next weekend (16-17/6). Regards to whole BFF-family. Hope you´re all good!

P06/07 har sedan 2012 haft spelare ifrån Spanien, Turkiet, England, Holland, Argentina, Tyskland, Italien, Danmark och Sverige.

GEMENSKAP, GLÄDJE & ROLIG FOTBOLL - BUNKEFLO FF

Best
Friends
Forever

Ikväll är det fritt inträde
2018-06-15 16:08
Hej BFF vänner!

Ikväll 19.00 på Brovallen spelar vårt seniorlag sin sista hemmamatch för vårsäsongen så vi tar tillfället i akt och bjuder på inträde i hopp om att fler sliter sig från VM fotbollen och besöker oss på plats.

Skulle ni vara på resande fot eller ha förhinder streamas även denna match på https://youtu.be/SR4ee4KI9fk (alt. klicka vidare från https://www.fancloud.se/ )

Välkomna
//Calle
Kort uppdatering från matchen Bunkeflo FF & Groundhoppers vs Bellevue den 10 juni 2018.
2018-06-12 11:05

Dagen bjöd på strålande väder och vi fick se en hel busslast engelska Groundhoppers besöka Brovallen. Enligt önskemål gjordes en dragning av klubbens historia och resan vi gjort till idag med över 160 aktiva spelare. Besökarna var även väldigt nöjda med rundvandring på plats och den spektakulära platsen och vyerna som bron & Öresund erbjuder.

Första halvlek bjöd inte på så mycket öppet spel utan det var mest kamp & fokus på att försöka skapa något utan att gå bort sig.

I halvlek kunde vi genomföra en ”närmst pinn tävling” med barn, vuxna & Groundhoppers då Playtech BGT Sports Malmö skänkt oss 30 teknikbollar för ändamålet. Riktigt roligt att se att dagens vinnare av VM påsen var ett barn av den yngre generation trots att motståndet bestod av aktiva unga och seniora fotbollsspelare, grattis Carl!

Andra halvlek bjöd på klart bättre spel och för er som vill avnjuta säsongens vackraste mål kan ni börja se Pressings precisa inlägg som leder till hörna som slutar med ett klassiskt volleymål av Lasse 1:25 in i klippet:

Nästa match är redan nu på fredag 15 juni, 19:00, välkomna!

//Mvh Calle

2018-06-06 20:00, Ungdom
Från dagens träning; Jonas Carlberg, Skånes FF, instruerar P0607 utifrån BFF Spelarutbildningsplan.
Spelarutbildningsplan (SUP) är BFFs långsiktiga plan på hur föreningen ska kunna erbjuda den bästa utvecklingsmiljön för spelarna och ledarna. Jonas Carlberg, instruktör Skånes FF, är ett välbekant ansikte för BFF:are sedan hans tid som A-lagstränare
Barn och ungdomar
2018-05-27 14:24, Ungdom
Statistiken visar att barn och yngre tonåringar idrottar mest. 157 000 barn idrottar i en förening varje dag om man slår ut träningstillfällena på veckans alla dagar år 2016.
Referat: Bunkeflo FF gul - Dösjöbro IF vit
Stark laginsats mot Dösjöbro IF
2018-05-26 13:45, PF06/07
Ett mönsteranfall som resulterar i mål för BFF P12. (Fotograf: Sören Printz Christensen)
Dagens P12-match mot Dösjöbro spelades i sommarvärme som övergick till kvalmig åskvärme. Matchen spelades på konstgräset och laget gjorde en stark insats tillsammans. För dagen hade vi ny målvakt i Zack Hallberg som skötte det alldeles utmärkt!
Referat: IK Wormo - Bunkeflo FF gul
Tufft motstånd i sommarvärmen
2018-05-20 15:17, PF06/07
Bilden är ifrån Bulltofta 2013 och symboliserar det viktigaste; GLÄDJE, GEMENSKAP och ROLIG FOTBOLL.
IK Wormo ställde upp med välväxta spelare i dagens match på Excercisfältet, Landskrona. Det blev en tuff uppgift för våra pojkar men vi kämpade hela vägen in i det berömda kaklet.