Kort uppdatering från matchen Bunkeflo FF & Groundhoppers vs Bellevue den 10 juni 2018.
2018-06-12 11:05

Dagen bjöd på strålande väder och vi fick se en hel busslast engelska Groundhoppers besöka Brovallen. Enligt önskemål gjordes en dragning av klubbens historia och resan vi gjort till idag med över 160 aktiva spelare. Besökarna var även väldigt nöjda med rundvandring på plats och den spektakulära platsen och vyerna som bron & Öresund erbjuder.

Första halvlek bjöd inte på så mycket öppet spel utan det var mest kamp & fokus på att försöka skapa något utan att gå bort sig.

I halvlek kunde vi genomföra en ”närmst pinn tävling” med barn, vuxna & Groundhoppers då Playtech BGT Sports Malmö skänkt oss 30 teknikbollar för ändamålet. Riktigt roligt att se att dagens vinnare av VM påsen var ett barn av den yngre generation trots att motståndet bestod av aktiva unga och seniora fotbollsspelare, grattis Carl!

Andra halvlek bjöd på klart bättre spel och för er som vill avnjuta säsongens vackraste mål kan ni börja se Pressings precisa inlägg som leder till hörna som slutar med ett klassiskt volleymål av Lasse 1:25 in i klippet:

Nästa match är redan nu på fredag 15 juni, 19:00, välkomna!

//Mvh Calle