Resultat lotteri vid Julmarknad 10/12
2016-12-10 14:51

Hej vänner och tack för så stor uppslutning och intresse vid vårt lotteri för BFFs ungdomsverksamhet.

Nedan lottnummer har vunnit pris och tre av priserna kunde inte delas ut på plats, vänligen kontakta Calle Wadenhammar med ett "pm" via facebook så att vi kan ombesörja att priser snarast hamnar hos sina rättmätige ägare!

Pristagare kommer att redovisas så snart priser överlämnats samt alla intäkter lotteriet genererat för vår ungdomsverksamhet.
- Stort tack medlemmar som lyckats få fram såna otroliga vinster och ett speciellt tack Robin Olsen för att du fortsätter att stödja oss !

Priser:
Robin Olsen nya signerade matchskor - lott nr 127
Vinnare: Carl Hjort
Signerad matchboll svenska vinnarlaget MFF - lott nr 8
Vinnare: Julius & Herman Brandt
Robin Olsen signerad landslagströja - lott nr 181
Vinnare: Peter Anderberg
Cristiano Ronaldo signerad La Liga tröja - lott nr 134
Vinnare: Henrik Wängström

Lotteriet inbringade nästan 5000 SEK för vår ungdomsverksamhet, fantastikt roligt att så många kom och ville stötta oss !

//Calle, Ordförande Bunkeflo FF