Samarbete BFF & Landgren!
2016-11-17 19:57

Bunkeflo FF har tillsammans med Landgrens mäklarfirma kommit överens om att samarbeta 2017. Samarbetet kommer initialt fokusera på en insats för seriespelande ungdomslag. I överenskommelsen finns även initiativet ”Förmedlingsaktivitet” vilket innebär att medlemmar i Bunkeflo FF som avser att sälja sin fastighet ges 15% på mäklararvodet genom försäljning via Landgrens mäklarfirma*. För Bunkeflo FF innebär detta en ”kick-back” för varje genomförd affär!

Vi kommer löpande att informera via vår hemsida www.bunkefloff.se eller vår facebookgrupp, ”Bunkeflo FF”, om ytterligare aktiviteter som gynnar er medlemmar och vår förening!

*Information om och begränsningar av förmedlingsaktivitet informeras till säljande part i samband med initial kontakt mellan säljande part & Landgren. Erbjudandet gäller nya försäljningar och säljande part skall senast i samband med överenskommelse om fastighetsförsäljning via Landgren informera om att man är medlem i & anslutning till detta kunna visa upp medlemskap i Bunkeflo FF.